Adviesbureau Roenhorst
 .  -  .

Persoonlijk, resultaatgericht & specialistisch


Wij zetten onze kennis om in een persoonlijk advies voor u. Door een adviesgesprek analyseren wij uw behoefte en stellen vast waar wij u kunnen helpen. Veel klanten bedanken ons meteen, wij zeggen: bedankt u ons als de zaak is opgelost! Wij zijn veelzijdig als het gaat om het complete adviespakket. Specialistisch als het gaat om grensarbeiders.

Sterk zijn in advies is een vaardigheid die veel mensen op weg helpt en vraagstukken oplost.

Op het gebied van belastingen, bedrijfsoprichting en arbeid kunnen wij u adviseren.

Voor uw belastingaangifte, BTW aangifte, bezwaarschriften en alle andere vragen rondom de belastingen in Nederland en Duitsland kunt u bij ons terecht.

Bent u van plan een bedrijf op te richten of een doorstart te maken in Nederland of Duitsland? Dan kunt u ook bij ons terecht! Door contacten met de kamer van koophandel, notaris, bank, en diverse andere specialisten kunnen wij u begeleiden gedurende het hele proces.

Zit u met vraagstukken rondom uw arbeidsrecht of de uitzendkrachten binnen uw bedrijf? Dan zijn wij de (flex)loonspecialist. Bent u er zeker van dat de rechten en plichten van u en uw medewerkers geheel benut zijn? Komt het uitzendbureau waarmee u werkt alle afspraken na?

Veel bedrijven gingen u voor! Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie├źn