Adviesbureau Roenhorst
 .  -  .

Persoonlijk, resultaatgericht & specialistisch


Wij zetten onze kennis om in een persoonlijk advies voor u. Door een adviesgesprek analyseren wij uw behoefte en stellen vast waar wij u kunnen helpen. Veel klanten bedanken ons meteen, wij zeggen: bedankt u ons als de zaak is opgelost! Wij zijn veelzijdig als het gaat om het complete adviespakket. Specialistisch als het gaat om grensarbeiders.

Wij helpen u met alle vragen rondom arbeid en uw rechten en plichten.

Bij arbeidsrecht wordt er meestal gedacht aan een advocaat, maar wij als specialist in arbeid kunnen u meestal helpen zonder advocaat. Mocht een advocaat nodig zijn, dan is dit ook door ons te regelen. Verder zijn wij door jarenlange ervaring in de uitzendbranche gespecialiseerd in flexibele arbeid.

Voor uitzendorganisaties:
Flexloonspecialist is er voor uitzendbureaus die de combinatie nodig hebben van een boekhouder, loonadministrateur, belastingadviseur, arbeidsrechtsspecialist op alles wat met flexibel werk te maken heeft. Wij richten uw administratie in, maken deze NEN 4400-1 proof, doen pre-audits en begeleiden audits, helpen met cao vraagstukken en regelen allerhande oplossingen. Begeleiding bij NEN 4400-1 Audits, SNCU controles en bij controles door de belastingdienst. Wij beoordelen uw werkproces, verbeteren de effectiviteit door kennis, kunde en vaardigheid. U hoeft niet van accountant te veranderen, wij werken wel samen met een vaste registeraccountant. Wij werken samen met NEN 4400 Auditorganisaties en regelen het hele proces.

Voor inleners:
Voor inlenende bedrijven is het niet alleen van belang om risico's te vermijden, maar ook om te kijken of er kwaliteit wordt geleverd voor de prijs die er betaald moet worden. Wij beoordelen uw inleenovereenkomsten, kijken of er risico's vermeden worden door de juiste certificeringen, controleren op de juiste toepassing van CAO's en andere arbeidsrechtelijke aspecten en sturen bij daar waar nodig. Bij inkopen van flexibel werk gaat het niet alleen om de prijs, maar vooral om mensenwerk, de persoon die voor uw organisatie meerwaarde moet gaan opleveren, die ook op zoek is naar zekerheid, stabiliteit en gemotiveerd een stuk kwaliteit wil afleveren. Betrokkenheid, aandacht en menselijkheid geeft vaak dat stukje extra waardoor werknemers loyaler worden en graag dat stapje extra willen zetten.

 

 

 

Categorie├źn