Adviesbureau Roenhorst
 .  -  .

Persoonlijk, resultaatgericht & specialistisch


Wij zetten onze kennis om in een persoonlijk advies voor u. Door een adviesgesprek analyseren wij uw behoefte en stellen vast waar wij u kunnen helpen. Veel klanten bedanken ons meteen, wij zeggen: bedankt u ons als de zaak is opgelost! Wij zijn veelzijdig als het gaat om het complete adviespakket. Specialistisch als het gaat om grensarbeiders.

Grensarbeid & belastingen

Wij verzorgen uw Nederlandse en Duitse belastingaangiftes tot 5 jaar terug.

Als het gaat om belastingen zijn wij specialist in grensarbeid. Sinds 2011 is Adviesbureau Roenhorst geregistreerd in het Beroepsregister van de Steuerberaterkammer Düsseldorf. Kennis van de Duitse en Engelse taal om ook met buitenlandse werknemers te kunnen communiceren. Door kennis, kunde, ervaring en persoonlijke aandacht leveren wij een kwalitatieve optimale prestatie.

Voor de teruggaaf van belastingen kunt u denken aan bijvoorbeeld betaald onderhoud voor kind of vrouw, de hypotheekrenteaftrek bij een eigen huis en bepaalde ziektekosten die u kunt aftrekken.Wij geven ook hulp bij het invullen van Nederlandse en Duitse formulieren. Hierbij kunt u denken aan het aanvragen van zorgtoeslag, kinderbijslag of aanvragen van de SVB.

 

 

 

 

 

 

 

Categorie├źn